Četvrtak, Lipanj 30, 2022

Tel:01/6570-670 -5% popusta za gotovinu,do 36 rata American i Mastercard

multlock

U ponudi samo najbolje od Mehaničkih i Elektronskih zaštita .

Construct Mul-t-lock mehanička blokada mjenjača i Metasystem alarmi najbolji su u svom segmentu na tržištu i sa najdužom garancijom od 3 godine. Razvijeni po zahtjevnim EU propisima savršeno odgovaraju za vaš tip vozila.

Za sva novija vozila imamo CAN alarme koji tvornički odgovaraju vašem vozilu sa minimalnim intervencijama na instalacijama .

Construct Mul-t-lock izrađuje se za svako vozilo i za svaku vrstu mjenjača posebno.

Provjerite cijene i modele u Malarm shopu !
Mar10 Demo Image

Bežični kućni alarmi izraelskog proizvođača Visonic odlikuju se vrhunskim dizajnom, najvišim standardom u proizvodnji i pouzdanosti što su najvažnije odlike sustava zaštite...

Želite zaštiti kuću ili poslovni prostor u jedno prijepodne ili želite premiještati i dodavati senzore bez ružnih kanalica i razvlačenja žica po kući ,bežični sustav je odabir za vas.Ovo je potpuno bežičan sistem sa baterijama koje u praksi ne trebaju izmjene i više od 5 god. zahvaljujuči posebnim tehnologijama.

Više
Mar10 Demo Image

Moderni videonadzor temelji se na IP tehnologiji i sposobnosti da sama kamera odradi procesuiranje slike gdje zamjenjuje skupe više procesorske servere koji su potrebni za današnje megapikselne kamere.

Uvijek nam je cilj projektirati najpovoljniji sustav koji može odraditi potrebne zadatke.Svi naši sustavi omogućavaju nadzor preko interneta na udaljenim lokacijama.Imamo u ponudi vrlo povoljne IP kamere za nadzor domova i ureda.

Više
sound

Za vas imamo uvijek best buy uređaje,optimalne cijene i kvalitete.Modele auto radia opremljeni bluetoothom za razgovor bez ruku ...

..i sa usb priključkom za lako prenošenje vaših omoljenih mp3-ca.

Više
Mar10 Demo Image

Kreće naša najveća godišnja akcija.Prvih 20 kupaca dobit će neponovljive ponude za zaštituvozila i objekata.

Pogledaj detalje

Garancija cijene

garancija

Ukoliko imate službenu ponudu sa identičnim artiklima, ali s nižom cijenom od cijene navedene u našoj ponudi, svakako nam ju proslijedite i ponuditi ćemo vam nižu cijenu Ova garancija najniže cijene ne važi za proizvode u akciji, kao ni za proizvode koji su predmet promotivnih akcija ili rasprodaja drugih firmi.

Odobrenje MUP-RH

mup

Obavezno provjerite vašeg trgovca, za poslove ugradnje tehničke zaštite objekata i vozila potrebno je odobrenje MUP-a RH .Klinkom na link gore možete skinuti odobrenje za radu u pdfu.

Skini

Videoteka

autopc  muzika  gps
  bolero  dusik
Pogledajte sustav za satelitsko praćenje u akciji ili naše druge video uratke.

Mul-t-lock ovlašteni centar

Malarm Team

Ugrađujemo mehaničke blokade mjenjača u sve vrste vozila.Za svako vozilo imamo posebnu namjensku blokadu,rađenu isključivo za taj model.

 Ugradnja je moguća i isti dan kada nazovete!

Više

img-FM2200BESPLATNO!

Besplatno web praćenje vozila uživo bez mjesečne pretplate za male korisnike(1 korisnik -1 login) sa gledanjem podataka unazad mjesec dana.Mogućnost dojavljivanja na email raznih događaja,izazak ulazak iz geozone,prekoračenje brzine,gašenje vozila itd.Kontaktirajte nas  odmah kupite samo uređaj za praćenje ,kod nas ugradite i spremni ste za praćenje vašeg vozila na ekranu.Više

Satelitska zaštita


167.steppIIINestaju vam vozila iz Rent-a cara ili samo želite najbolju zaštitu po najpovoljnijoj cijeni bez beskonačnih pretplata ne tražite dalje.Odlična zaštita i financijski dostupna svakome,Satelitska zaštita vozila,plovila i strojeva bez mjesečne pretplate.Nije vam potrebno da stalno pratite vaš stroj ili prijevozno sredstvo,već povremeno na upit saznate njegovu poziciju,brzinu?Dojava prekoračenja brzine,paljenja vozila nakon radnog vremena ,izlazak iz zadanog mjesta,stanja akumulatora ,daljisko gašenje vozila bilo gdje itd ,sve vam treba?Na pravom ste mjestu

 

Više

Metasystem

REMOTE 

Easy CAN

alarmi europske kvalitete sa 3 god.garancije rađeni namjenski za svaki model automobila.Za vozila VW,Audi,Škoda,Mercedes,Fiat,Opel i dr

Više

Unesite e-mail adresu vašeg korisničkog računa. Vaše korisničko ime će biti poslano na e-mail adresu koju imamo zabilježenu.

E-mail Adresa

Malarm shop

Tel:01/6570-670 -5%popusta za gotovinu,do 36 rata American i Mastercard

Lista svih proizvoda


Napredno pretraživanje

ZAŠTITI SE SAD ILI NIKAD !

Ispred nas je sezona provala i učestalih krađa iskoristite najbolju ponudu u cijeloj godini i budi u sretnih prvih 20 kupaca koji će dobiti neponovljive ponude za zaštitu vozila i objekata.

 

Nazovite odmah 01/6570-670

stralisfleet

O nama

Osnovani smo 1995 godine

Provjerite zašto poslujemo već 15 godina.Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca naš je jedini cilj.

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 18 

Izlog proizvoda

Kn289.00


Kn799.50


Kn1 150.00


Kn439.20


Kn929.88


Kn1 240.00


Kn2 460.00
Kn1 700.00
Ušteda: Kn760.00


Kn1 500.00


Kn5 099.60


Kn3 460.00
Kn2 650.00
Ušteda: Kn810.00


Slučajni proizvodi

Kn836.40

I opet Kontakt

Kako nas kontaktirati?

Tel:+385 1 6570 670

Mob:+385 98 405 274

 Pon-Pet 8-17h Subotom 8-15h

pošaljite email Karta

Site Login