Zaštita vozila

Mehaničke blokade mjenjača

CONSTRUCT MUL-T-LOCK mehaničke blokade mjenjača su jedne od najučinkovitijih poznatih zaštita vozila od krađe.

Izrađene su od najtvrđeg kaljenog čelika. Nemoguće ih je prepiliti, slomiti ili uništiti termičkim djelovanjem (pothlađivanjem ili pregrijavanjem)

dusik.Pogledajte snimku

Brava je u potpunosti otporna na djelovanje svih poznatih provalničkih alata.

MUL-T-LOCK visoko sigurnosni cilindar izrađen je vrhunskom preciznošću sa 10 teleskopskih klinova u milijunskim kombinacijama. Otporan je na bušenje i djelovanje "ruskim ključem" i "češljem".

Ključ se zbog složene izrade ne može kopirati. U slučaju da ga izgubite, novi možete dobiti samo u ovlaštenom centru i to uz predočenje unikatne kod kartice. Po potrebi, zbog vlastite sigurnosti možete promijeniti kombinaciju brave.

MUL-T-LOCK blokada mjenjača je nemoćna jedino u slučaju da je vlasnik vozila zaboravi zaključati. S obzirom na ovakve kvalitete, osiguravajuća društva vlasnicima vozila sa ugrađenom MUL-T-LOCK blokadom mjenjača odobravaju popuste na kasko osiguranje vozila.

Interactive_pict Ne zaboravite ovo je jedini model sa interaktivnim Mul-tlock cilindrom na tržištu.

Novi interaktivni ključ je patentiran što znači da ga nijedan proizvođač ne smije kopirati.

Mul-t-lock ključ upotrebljava jedinstveni pin to pin sistem dajući tako veliki broj kombinacija(160000).Ovo isključuje upotrebu donjih i bočnih pinova i time praktički onemogućuje bušenje i bilo kakvo provaljivanje brave,isto tako to zahtjeva specijalne strojeve koji se ne mogu nabaviti na slobodnom tržištu.

Sada više i nije novost poseban magnetni dodatak u ključu što potpuno onemogućava izradu ključa čak ako imate i stroj za izradu ključeva.Garancija iznosi tri godine.

Neke slike ugradnje:

CIJENE?

 

Više...

Metasystem tvornička kvaliteta

Metasystem

Trenutno najbolje što dolazi iz Metasystemovih pogona su HPA modularni modeli auto alarma.

Odlikuje ih visoka pouzdanost,odličan dizajn malih dimenzija i nadasve kvaliteta.Zadovoljavaju sve Europske norme za autoalarme što nije slučaj sa američkim i kineskim tipovima alarma.Europska unija propisala je točne karakteristike koje autoalarm mora posjedovati i metasystem je prilagođen tim propisima.

Komponente Metasytema(alarmi,senzori za parkiranje..)ugrađuju se u skoro sve marke automobila(BMW,Toyota ,Mercedes-Benz...) kod prve ugradnje što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti.

HPB i TOPCAN

serija auto alarma namijenjena je automobilima sa originalnim daljinskim upravljačima.Direktno komunicira sa originalnim signalima vozila i štiti od svih vrsta pokušaja provale.

 

Preporučamo HPB -TOPCAN modele-zašto?

-jer se tretira kao originalni dio automobila

-eliminira se mogučnost bilo kakvih problema, zbog komunikacije alarma sa ostatkom automobila preko can bus linije.

-jer ne morate nositi dodatni daljinski već aktivirate i deaktivirate alarm sa originalnim daljinskim od automobila.

CIJENE?

Najbolje od elektronske zaštite

m43

Kombinacijama auto alarma ili imobilizatora i uređaja za satelitski nadzor dobivamo vrlo kvalitetnu zaštitu sa dojavom alarma i događaja na vaš mobilni telefon

steppIIIhpa

CIJENE?

Malarm shop

Tel:01/6570-670 -5%popusta za gotovinu,do 36 rata American i Mastercard

Lista svih proizvoda


Napredno pretraživanje

ZAŠTITI SE SAD ILI NIKAD !

Ispred nas je sezona provala i učestalih krađa iskoristite najbolju ponudu u cijeloj godini i budi u sretnih prvih 20 kupaca koji će dobiti neponovljive ponude za zaštitu vozila i objekata.

 

Nazovite odmah 01/6570-670

Site Login